sobota 22. listopadu 2014

Vestavní chladničky a mrazničky od ETD Elektro

Vestavné chladničky

Vestavné chladničky jsou na rozdíl od klasických chladniček upraveny tak, aby byly kompaktní součástí kuchyňské linky bez toho, aby vytvářely přebytečné škvíry či narušovaly design kuchyně. Tento typ chladniček je tak využíván pro nové a moderní kuchyně, kde plní estetickou funkci mnohem lépe než volně stojící chladničky, povrchová úprava dvířek se totiž může libovolně upravit tak, aby ladila se zbytkem kuchyně.  Zároveň se však nemusíte obávat žádných funkčních problémů vestavných chladniček, jejich výkon není o nic nižší, nežli u ledniček volně stojících. Při pořizování vestavných chladniček je však třeba počítat s náročnější montáží, pro kterou je třeba využít specializované firmy.
V naší nabídce naleznete vestavné chladničky renomovaných značek, jako jsou Whirlpool, Teka, Beko či Brandt ve všech cenových kategoriích, své si u nás najde opravdu každý.


Vestavné mrazničky

Hlavní výhodou vestavných mrazniček je podobně jako u vestavných chladniček možnost sladit mrazák se zbytkem kuchyně a zajistit si, že nebude vystupovat ani nijak jinak rušit jednotný design kuchyňského vybavení. Další výhodou vestavných mrazniček je možnost umístění do libovolné výšky, což je zejména u menších mrazáků s pouze několika šuplíky velmi praktické. Za zmínku také stojí to, že podobně jako při montáži vestavných chladniček nevznikají žádné zbytečné škvíry, ve kterých se nashromažďují chuchvalce prachu či jiná špína, což je v kuchyni velice vítaná věc.



Vestavné kombinované chladničky

Pro praktické užití v domácnosti jsou nejpopulárnější klasické kombinované chladničky, které spojují funkci chladničky i mrazničky. Kombinované chladničky jsou k dostání samozřejmě také ve vestavné podobě, kde se stejně jako u vestavných chladniček a vestavných mrazniček využívá možnosti sladění s designem kuchyně a odstranění zbytečných mezer.
Společnost ETD Vám nabízí širokou nabídku kvalitních vestavných kombinovaných značek všech cenových kategorií, ze kterých si můžete vybrat produkty renomovaných výrobců, jako jsou Whirlpool, Beko, Teka, Brandt či Blomberg

.

Vestavné vinotéky

I milovníci dobrého vína si přijdou na své, pokud neodoláte posezení s přáteli se skleničkou Pinot Noir v ruce, možná Vás zaujmou vestavné vinotéky. Ty udržují víno v ideální teplotě pro jeho skladování a jsou tak ideální i pro uchovávání archivních láhví, navíc díky vestavnému provedení nevystupují a dokonale zapadají do kuchyně. Společnost ETD nabízí jak menší vestavné vinotéky pro domácnosti, tak i větší modely až pro 89 láhví, které využijí i restaurace či bary. V nabídce jsou modely věhlasných značek Climadiff, Miele či Bomberg.


5 komentářů:

  1. U nás doma také máme vestavěnou chladničku a je to naprostá paráda. Pokud máte tu možnost určitě doporučuji. Se ženou provozujeme i takové menší bistro a tam bychom něco takového také ocenili. Bohužel jak jsem zjistil, tak vestavná chladící skříň určená pro gastro se snad ani nevyrábí, no. Je to škoda.

    OdpovědětVymazat
  2. Jako je pravda, že kvalitní lednice je fakt dobrá investice. Máme doma klasiku, ale s rozšířením o ledovač v létě je to teda k nezaplacení. Jasně, ta cena je na začátku trochu vyšší. Ale většinou jsou to už taky ekologické stroje s ekonomickým provozem, které toho zase tak moc nespotřebují, takže se to vrátí jinde.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky doma máme vestavnou ledničku a je to naprostá paráda. Jsem s ní moc spokojená. Víte ale co mi v kuchyni hrozně chybí? Nějaký kávovar. Na kávě jsem doslova závislá a nějaký kávovar by to chtělo. Osobně se mi hrozně líbí ty pákové kávovary, viz například https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ Je to ale dost drahá sranda. Třeba si ho ale někdy koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyo, novou chladničku bychom taky potřebovali. Prvně ale musíme v kuchyni vyřešit novou podlahu. A v této souvislosti bych se ráda na něco zeptala. Chtěla bych do kuchyně vinylovou podlahu, ale prý není vinyl jako vinyl, je to pravda? Někde jsem slyšela, že do kuchyně by měly být spíše rigidní vinylové podlahy, je to pravda? Díky moc za odpovědi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem novou ledničku do kuchyně kupoval před pár týdny a jestli pro vás můžu mít jeden tip, zkuste mrknout třeba na stránky kde prodávají rozbalené nebo vrácené. Dá se tím dost ušetřit. Já jsem takto ledničku objednával tady a oproti nové na ni byl sleva přes 40%. Přitom je jako nová a plně funkční.

      Vymazat