úterý 2. prosince 2014

Ballerina, to jsou kvalitní německé kuchyně

Ballerina, to jsou kvalitní německé kuchyně

Společnost Ballerina byla založena v roce 1978 a sídlí v Severním Porýní - Vestfálsku. Tato společnost patří k největším výrobcům kuchyní v Německu. Jejich výrobní plocha má rozlohu 30 000 m2, což dělá z této společnosti jednu z nejmodernějších a nejvýkonnějších výrobců ve svém oboru.

Společnost Ballerina vyrobí za rok až 25 000 kuchyní, které vznikají s maximální precizností. Vývoj a výroba těchto kuchyní je řízena filozofií, protože kuchyně by neměla být pouhá místnost, kde se vaří a připravují různé pochutiny, ale také místem, které nám vykouzlí úsměv na tváři a radost v srdci. Aby byly oba dva aspekty splněny, musí být kuchyně vzhledově působivá a musí také vykazovat vysokou kvalitu. Společnost Ballerina se zaobírá potřebami skutečných lidí, a proto jsou tyto produkty řešeny individuálně, jednoduše a zároveň vhodně pro každodenní používání. Kuchyně od Balleriny jistě splní Vaše přání a očekávání, a to ještě za velmi příznivou cenu.

Kuchyně Ballerina nejsou jen na našem, německém a slovenském trhu, ale i v zemích jako je Benelux, Švýcarsko a Francie.


Kuchyně Ballerina a jejich přednosti

Společnost Ballerina má své počátky v Německu a to naznačuje hlavně kvalitu výrobků. Veškerý sortiment je vyráběn z kvalitních materiálů, postupů a technologií, což i odborníci považují za vysoký nadstandard. Abychom si lépe představili již zmíněný nadstandard, zmíníme několik ukázek. Jsou to například dvířka o síle 22 mm nebo záda korpusů o síle 8 mm, jež zajišťuje skříním vysokou stabilitu a pevnost. Barva na výrobcích společnosti Ballerina je dána 7 vrstvami laku, proto byly výrobky společnosti Ballerina oceněny certifikátem kvality od zkušebny LGA - Qualitätsservice GmbH a také splňují i další velmi přísné normy. Společnost Ballerina má tisíce spokojených zákazníků, což nám dokazuje kvalitu provedené práce. Společnost Ballerina také navíc poskytuje 5 let záruky.


Produkty

Nabídka kuchyní  Ballerina je bez pochyb největší na trhu. Zákazníci společnosti Ballerina mají možnost si vybírat z obrovské škály kuchyní, a to z více než 250 typů a také velmi zajímavé palety barev. To samozřejmě není všechno. Dvířka jsou z materiálů, které zahrnují mnoho variant (sklo, břidlice, dýhy, lesklé, matné a strukturní laky, provedení v nerezu a dokonce designová skla Ritzenhoof nebo madla od Swarovski). Zákazníci, kteří si na kuchyni skutečně velmi zakládají, Ballerina nabídne nespočet funkčních a estetických řešení. Kuchyně Ballerina je možné navrhnout a uskutečnit dle individuálních požadavků zákazníka. U společnosti Ballerina si svou srdeční záležitost v oblasti kuchyní najde opravdu každý.

Společnost Ballerina se na maximum snaží vyhovět požadavkům, které udává dnešní trh, a proto velmi těžko naleznete v tomto úseku produkt s lepším poměrem mezi cenou a kvalitou.

Ballerina nemůže patřit k nejlevnějším, ale snaží se cenově přizpůsobit českému trhu. Výsledkem je, že se vysoce kvalitní německé kuchyně cenově přibližují k mnoha konkurenčním produktům, které se ale velmi obtížně vyrovnají jejich kvalitativní a technické úrovni.


10 komentářů:

  1. Vážně parádní kuchyně, díky za tip a hlavně za inspiraci. Mě trochu mrzí, že něco takového doma asi jen tak mít nebudeme. Naše paneláková kuchyň totiž není zrovna prostorná. Hodně v ní bojujeme s místem. Už nějakou dobu ale přemýšlím nad pořízením nové linky, která by byla nějak praktičtěji řešená, než tak, kterou v současnosti máme.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to luxusně. Přesně nějakou takovou hezky moderní kuchyň bych domů asi chtěla. Přemýšlím nad tím právě už dlouho a letos bych ráda do nějaké kuchyně investovala. Moc ale pořád nevím co chci, tak si říkám, že by možná bylo v mém případě dobré zkusit navštívit nějaké kuchyňské studio a poradit se o tom s odborníky.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych taky chtěla novou kuchyň. Máme v plánu se nejspíš příští rok konečně pustit do rekonstrukce, tak snad se mi to konečně splní. Ještě ale teda nevíme kde na to vezmem. Zkoušela jsem si tu dělat výpočet hypotéky a zjistila jsem, že ty měsíční splátky bychom snad utáhnout měli, takže to možná vyřešíme právě hypotékou. Ještě ale uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, měl bych takovou otázku. Nedávno jsme dodělali novou kuchyňskou linku, ale bohužel jsem tak nějak pozapomněl na osvětlení. Jaký máte názor na takové ty led pásky jako možnost osvětlení pracovní plochy? Myslíte, že je to dobrý nápad? Nebo by bylo lepší koupit třeba nějakou zářivku? Pořád se nemůžu rozhodnout.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné kuchyně. Také jsem si nedávno pořídila novou kuchyňskou linku, ke které jsem si přála do ještě rozkládací stůl, který bych mohla využívat během svátků. Kamarádka mi poradila jeden e-shop, na kterém měli hezké rozkládací jídelní stoly. Po delším rozhodování jsme si nakonec jeden pořídila a velice se těším až ho nazdobím na Vánoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se vás zeptat jaký druh podlahy jste zvolil do kuchyně? Já se na to právě chystám a nevím kterou cestou se vydat. Hodně se mi líbí třeba vinylové podlahy, viz https://www.supellex.cz/vinylove-podlahy/. Ty jsou prý do kuchyně i vhodné. Pak by byla ještě alternativa dlažba, ale do té se mi moc jít nechce.

      Vymazat
  7. Tak to je fakt nádhera. My jsme si novou kuchyň pořídili pár měsíců zpátky a musím teda říct, že zatím jsem s ní víceméně spokojená. Je mnohem lépe uspořádaná než ta stará, ale dokonalá teda určitě není. Co mě začíná čím dál víc štvát jsou ty nábytkové úchytky které jsou na skříňkách. Vypadají sice hezky, ale jsou hrozně ostré a celkově takové nepraktické. Přemýšlím nad tím, jestli je jednoduše nevyměnit za nějaké jiné.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jejich kuchyně vypadají fakt hezky, to se musí nechat. Právě se taky chystám na zařizování kuchyně. Jen teda v mém případě se bude jednat o profi kuchyni v bistru, které budu příští měsíc otevírat. Veškeré potřebné gastro vybavení už mám naštěstí nakoupené od https://www.atfornax.cz/ tak teď už to zbývá jen dát dohromady.

    OdpovědětVymazat
  9. Každá kuchyň je pěkná a kvalitní, když je dobře udělaná a hlavně navržená s citem. Proto jsme si nechávali dělat návrh u profesionála, který fakt věděl, co kam patří. Překvapilo mě třeba i to, že tam umístil akustické panely a jako teda musím říct, že to mělo svoje opodstatnění. Díky tomu u nás doma nejsou žádné přeslechy.

    OdpovědětVymazat